e-Commerce

Magento webshop laten bouwen?

Bekende merken kiezen voor een Magento webshop
Magento is een veelzijdig eCommerce pakket op enterprise niveau. Dat betekent dat de software compleet is ingericht om order-, klant- en marketingprocessen optimaal te ondersteunen. Niet voor niets kozen bekende merken zoals: Nike, Fietsenwinkel, Pall Mall Legend, Van Dale, ANWB en meer – veel meer – voor een Magento webshop.

Open Source
Magento is open source software. En dat zegt veel over de kwaliteit. Dit softwareplatform is vrijwillig gecreëerd door honderden enthousiaste programmeurs. Zij stopten ziel en zaligheid in Magento om het beste eCommerce-pakket te realiseren op de markt. Het resultaat is een uiterst betrouwbaar en betaalbaar pakket, met een passend antwoord op iedere eCommerce vraag. Bovendien ontwikkelt de Magento Community iedere dag verder aan het pakket.

Oneindig functioneel
De grootste kracht van een Magento webshop zit hem in de haast oneindige functionaliteit en flexibiliteit. Webshops zijn in Magento geheel naar uw eisen en wensen te ‘tunen’. Een webwinkel in uw specifieke huisstijl? Geen probleem. Producten uitlichten, filteren op categorie, zoekmachine-vindbaarheid, afwijkende prijzen per klant, advertenties van derden, geavanceerde affiliate marketing: u mag het zeggen! Magento eigenaren van webshops een uiterst krachtig eCommerce-instrument in handen.

Geschikt voor iedere gebruiker
Als Magento-specialist begeleidt Ambitic u volledig in het zelf beheren van uw webshop. Echter, dat is nauwelijks nodig. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van Magento zullen u aangenaam verrassen.

Ambitic Magento Webshop Support
Zijn er nadelen aan Magento? Nauwelijks. Enig punt van aandacht is de snelheid van de website. Er bestaat een beeld in de markt dat onderdelen wel eens een wat langere laadtijd nodig hebben. Niet bij Ambitic! Als specialist in Magento hosting en het optimaliseren van webshops, garanderen wij u dat uw nieuwe Magento webshop soepel en snel draait met een gegarandeerde uptime van 99,99%.

Ambitic creëert de voorwaarden voor effectieve eCommerce.

Magento webshop

Adresgegevens
Ambitic
Poelhekkelaan 20
5644 TN Eindhoven
Nederland
Telefoon: 040 - 21 33 039
Telefoon: 040 - 82 00 237
Email: info @ ambitic.nl
Contactformulier
Bedrijfsgegevens
KvK: 53641000
DUNS: 490308966
BTW: NL001691923B20
Rabobank: 1611.77.670
IBAN/SEPA Nummer: NL76RABO0161177670
BIC Nummer: RABONL2U
Algemene voorwaarden
Extra diensten
Domeinregistratie
SEO, zoekmachine optimalisatie
SEA, Google Adwords campagnes
E-mail marketing
Vertalingen
Partnership
Mijn IP adres
Domeinnaam controle